İHH gönüllüsü El Kaide ile sarmaş dolaş



Topladığı yardımları Suriye'deki teröristlere aktardığı iddiasıyla sürekli gündeme gelen İHH'nın şimdi de, vakfın Gaziantep sorumlusu olduğu iddia edilen Said Gökdere'nin El Kaide'li teröristlerle fotoğrafı ortaya çıktı


İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gaziantep sorumlularından olduğu iddia edilen Said Gökdere'nin El Kaide teröristleriyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. İHH Basın Bürosu, Said Gökdere'nin kurumlarıyla ilgili hiçbir resmi ilişkisinin olmadığını söyledi.
Ehlibeyt Haber Ajansı (ABNA) geçen günlerde İHH Gaziantep sorumlusu olduğunu iddia ettiği Gökdere'nin El Kaide teröristleri ile çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.
Fotoğraflarda Gökdere'nin Müslüman Kardeşler ve Suriye'nin kuzeyindeki silahlı çetelere para veren görüntüleri yer alıyor. Aynı zamanda silahlı grupla birlikte sarmaş dolaş fotoğraf çekiliyor.
Daha önce de İngiliz The Times gazetesi Libya'dan Türkiye'ye gelen bir kargo gemisinin Suriyeli çetelere bugüne kadarki en büyük silah sevkiyatını yaptığını iddia etmişti. İHH'nın Suriye'ye giden bu silahları Müslüman Kardeşler'e verdiğini söylemişti.
Sorumlu değilmiş, gönüllüymüş
Konuyla ilgili ulaştığımız İHH Basın Bürosu, Said Gökdere adındaki söz konusu kişinin kurumları ile hiçbir resmi bağının olmadığını ifade etti. Kurum tarafından, Gökdere'nin İHH'nın gönüllüsü olduğunu ve İHH'nın Gaziantep sorumlusu olmadığı ifade edildi.
Açıklamada Gökdere'nin eskiden İHH'nın gönüllüsü olduğu, şimdi ise gönüllü olarak çalışmadığı belirtildi.

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive