Bir gecede 500 polis görevden alındı


polis

Cemaat'e yönelik Emniyet'te başlayan temizlik operasyonunda büyük bir hamle yapan hükümet, dün gece 500 emniyet görevlisinin görev yerini değiştirdi. Daha önce kendi atadığı müdür yardımcılarını da görevden aldı
Emniyet'te Cemaat'e yönelik başlatılan temizlik operasyonunda dün Ankara'da 6 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı. Görevden alınan 3 Emniyet Müdür Yardımcısı rüşvet yolsuzluk operasyonunun hemen ardından göreve getirilmişlerdi. Ankara Emniyet Müdür Yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı görevden alınarak Elmadağ'daki polis okuluna gönderildi.
Dün gerçekleştirilen görevden almalar sonucu başta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi (KOM) olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü'nde (EGM) bir gecede 500 kişinin görev yeri değiştirildi.
EGM'de dün geceyarısı gerçekleştirilen görevden almalarda KOM Daire Başkanlığı'nda Şube Müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır görevden alındı. Asayiş, Personel, Güvenlik Daireleride dahil birçok şube müdürü, amir ve memurun görev yeri değiştirildi.
Bilgisayarlar kilitlendi
Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki çok sayıda personelin görev yeri değiştirilmesi üzerine nerede görevlendirildiklerini öğrenmek isteyen emniyet personeli, aşırı yüklenme nedeniyle bilgisayarları kilitledi.

 http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/31704-bir-gecede-500-polis-gorevden-alindi.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive