Neden eğildiği ortaya çıktı

Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün 30 Ağsutos resepsiyonunda çekilen bu fotoğrafının sırrı ortaya çıktı. Tartışma yaratan pozu veren Özkürkçü'nün 28 Şubat Davası'nda da tutuksuz sanık olan Özkürkçü'nün savcıya verdiği ifadedede silah arkadaşlarını suçladığı öğrenildi.


Eğilen komutan olarak hafızalarda yer eden Özkürkçü, savcılığa Batı Çalışma Grubu'nun başında Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın olduğu şeklinde ifade verdi. Savcılık ifadesinde Plan Şube Müdürü Korgeneral İdris Koralp'e de işaret etti.
Tuğgeneral Özkürkçü, Türk Ordusu'nda "yeşil sermaye" denilen bir şirketin ürünlerinin yasaklandığını, kulak misafiri olduğu bir konuşmaya dayanarak savcıya bildirdi.
Özkürkçü, Batı Çalışma Grubu kapsamında hiçbir faaliyette bulunmadığını da iddia etti. Özkürkçü, savcıya kendisinin fikir ve faaliyet olarak Batı Çalışma Grubu'ndaki insanlarla aynı fikirde olmadığını anlattı.
Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü, savcılık ifadesinde Batı Çalışma Grubu'nu suçlayan ifadeler kullandı.

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive