Vali Mutlu o tweeti attığına pişman oldu! Orantısız zekaya maruz kaldı



ODTÜ'de gerçekleşen olaylara destek ve 'Gezi Direnişi'nde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in faillerinin bulunması için Hatay'da düzenlenen dünkü eylemde polis tarafından 22 yaşındaki Ahmet Atakan adlı yurttaşımız öldürüldü. Atakan'ın öldürülmesinin ardından Taksim Dayanışması başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları sosyal paylaşım siteleri üzerinden eylem çağrısı yaptı.

Yapılan çağrı üzerine eylemler tüm yurda yayıldı. Eyleme katılamayan yurttaşlar ise başta Ulusal Kanal olmak üzere "bazı" yayın organlarınından gelişen olayları takip etmeye başladı. Yurttaşların bu duyarlılığı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu tedirgin etmiş olacak ki, Twitter adresinden, "bazı yayın organlarına itibar edilmemesini", içeren nasihat dolu bir tweet attı. Attığı tweetin ardından gelen cevaplar ise Vali Mutlu'nun da orantısız zekâya maruz kaldığını gözler önüne getirdi.
İşte Vali Mutlu'nun attığı o tweet ve gelen bazı cevaplar:
@Valimutlu
Bazı yayın organlarında, bu eylemleri yaygın ve güçlü gösterme propagandalarına itibar edilmemesi ve halkımızın emin olmasını dilerim.
@yenergunes
Ulusal Kanal gözaltıları,halka sıkılan gaz bombası,plastik mermi,tazyikli su,akrepleri,jopları gösteriyor.Gerçeği gizleyemezsin @Valimutlu
@ceyhunilsever
@Valimutlu ulusal kanal saatlerdir o dediğinizi yapıyor ve yapmaya devam edecek. Kusura bakmayın sayın vali, gerçekler acıdır...
@neverlanduygu
@mfatihcelik evet üzülerek seyrettim, yalancı çoban hikayesini bilir misin? Bugune kadar çok yalan duyduk..
@izzetisorma
@Valimutlu Ailecek size güveniyoruz valim. Gerçi ben tek yaşıyorum ama.
@peynirgemisi
@Valimutlu makamdan istifa edin, onurlu bir insan olduğunuzdan emin olalım, gerisi detay...
@bebebuell
@Valimutlu hala utanmadan, sikilmadan eylemler sanildigi kadar buyuk degildir ispatindasiniz. Buyuk olmasa bu kadar korkar misiniz?
@neverlanduygu
@Valimutlu bazı yayın organları dışındakilerin hiç bir şey yokmuş gibi davranmasına ne dersiniz?..
@bariscimen
neresi için? Şirinler kasabası falan mı? @Valimutlu
@mariadebonne
@Valimutlu bu twitinizde polise seslendiniz sanırım?
@aduket_etkisi
@Valimutlu ya sen tek başına korku filmi misin ya???

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive