Zaman'dan çirkin Hasan Ferit haberi: Yandaşlık insanlıktan da çıkardı

İki gündür polis engeli dolayısıyla kaldırılamayan Hasan Ferit Gedik'in cenazesine ilişkin bir haber hazırlayan Zaman gazetesi şaşırtmadı.


Uyuşturucu çetelerinin açtığı ateş sonucunda yaşamını yitiren 21 yaşındaki Hasan Ferit'e ilişkin haber yapan Zaman gazetesi, Vali Mutlu'nun talimatıyla iki gündür süren insanlık dışı tavra destek çıktı.
Hasan Ferit’in babasına verilen izni bile çok gördülerHasan Ferit'in ailesinin ve yoldaşlarının cenazeyi Gülsuyu Mahallesi'ne götürmek ve burada "helallik" almak istemesine engel olan polis, iki gündür kurduğu barikatla cenazenin defnedilmesini de engellerken, Zaman gazetesi de konuya ilişkin yaptığı haberde "DHKP-C cenazeyi toprağa vermiyor" dedi.
Polisin insanlık dışı tavrına ses çıkaramayan, Hasan Ferit'i vuran uyuşturucu çetelerine karşı sessiz kalan gazete, cenazenin defnedilememe nedenini bile çarpıtmaya çalışarak pes dedirtti.
Zaman'ın bu haberine karşın Gedik'in dedesi Mustafa Meray, ne olursa olsun Gülsuyu'na gideceklerini belirterek, polise "Barikatları kaldırın" diye seslenmiş, konuşmakta ve ayakta durmakta zorluk çeken anne Nuray Gedik ise "Ben oğlumu Gülsuyu'na götürüp sonra Gazi'ye teslim etmek istiyorum" demişti.

http://haber.sol.org.tr/medya/zamandan-cirkin-hasan-ferit-haberi-yandaslik-insanliktan-da-cikardi-haberi-80477

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive